Wij zijn op zoek naar een

 

advocaat arbeidsrecht

 

Bekijk de oproep van Edwin Werner:

 

Ben jij naast advocaat ook een goede adviseur of wil je dat worden? Fiorens heeft de job voor je! Wij zetten jou met al je ervaring graag breed in voor ons klantenbestand dat bestaat uit een heel divers pallet aan opdrachtgevers, van MKB’ers tot grote organisaties waar Fiorens al lang voor werkt en mooie opdrachten voor doet.

 

Jij

  • Ervaring als advocaat arbeidsrecht
  • Gedegen kennis van het individuele en collectieve arbeidsrecht
  • Aantoonbare ervaring met het werken voor middelgrote en/of grote zakelijke cliënten
  • Uitstekende adviseur of de ambitie dat te worden
  • Ambitieus met een scherpe en creatieve juridische blik
  • Positief, proactief en oplossingsgericht
  • Breed inzetbaar
  • Ondernemend, cliëntgericht en organisatiesensitief
  • In staat om zelfstandig en in teamverband te werken
  • Uitstekend in Nederlands en goed in Engels

 

Fiorens

Wij doen arbeidsrecht. Op hoog niveau. En voor grootse cliënten. Wij werken in een klein team nauw samen. Niet voor elkaar, maar mét elkaar. Iedereen heeft daarin een eigen rol. En daarmee leveren wij onze cliënten de beste dienstverlening. Wij helpen cliënten om problemen te voorkomen. En als er problemen zijn, dan bieden wij oplossingen. Dat gaat verder dan alleen antwoord geven op vragen.

 

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende plek en alle ruimte om de invulling van de functie je helemaal eigen te maken. Wij bieden jou alle ruimte om nieuwe initiatieven op te pakken. En samen bouwen wij verder. Ook aan jouw ontwikkeling trouwens. Iedereen werkt bij ons flexibel. Dat was ook al het geval vóór corona. Maar er is altijd wel iemand op kantoor. Wij zijn in nauw contact met onze cliënten en jij dus ook. Er is een werkplek voor je en je kan ook een deel van de week vanuit huis werken als je dat prettig vindt.

Wij werken met een vergaand gedigitaliseerd kantoorsysteem. Iedereen heeft de beste middelen om mee te werken. Wij houden kantoor in Bilthoven, maar onze cliënten zitten verspreid over het land. Je hoeft dus niet in de buurt van het kantoor te wonen.

Vanzelfsprekend biedt Fiorens een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Direct solliciteren

Stuur jouw motivatie en cv naar edwin.werner@fiorens.nl. Voor meer informatie kun je ook altijd bellen met Edwin Werner via kantoor 030-20 77 000 of rechtstreeks via mobiel 06-25 06 28 16.

Stuur een mail

 

Eerst kennismaken

Voordat je besluit te solliciteren kan je ook even bellen of whatsappen met Edwin Werner. Stuur een bericht naar 06-25062816. Maak een afspraak voor een (virtueel) bakkie koffie, op het kantoor van Fiorens of ergens bij jou in de buurt.

Deel deze pagina via