Sandy is na haar afstuderen in 1996 eerst enkele jaren als (bedrijfs-)jurist werkzaam geweest. In 1998 is zij als advocaat begonnen. In eerste instantie werkte zij bij een klein kantoor waar de focus op het familierecht en algemeen verbintenissenrecht lag. Na haar advocaat-stage is zij overgestapt naar een groter kantoor in Utrecht. Hoewel zij zaken behandelde op veel verschillende rechtsgebieden heeft zij in 2004/2005 de Grotius Opleiding Arbeidsrecht gevolgd en mag zij zich sindsdien specialist arbeidsrecht noemen.

Opgegroeid in een ondernemersgezin kroop het bloed waar het niet gaan kon. In 2006 is Sandy daarom voor zichzelf begonnen met een kantoorgenoot. Zij adviseert en ondersteunt met name ondernemers maar ook werknemers op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Doordat Sandy beschikt over een ruim netwerk van gelijkgestemde adviseurs kan zij ondernemers helpen, ook daar waar haar deskundigheid ontbreekt. Sandy wordt door haar cliënten gewaardeerd om haar kennis, praktische benadering en betrokkenheid. Sandy is sportief en besteedt haar vrije tijd naast haar gezin aan hardlopen, schaatsen, tennis, golf en fietsen. Haar winnersmentaliteit maakt dat als het in een zaak of rechtszaal aankomt op een wedstrijd, zij deze ook wil winnen.

“Naast het oplossen van juridische vraagstukken is actief meedenken en anticiperen op voor u relevante ontwikkelingen het mooiste om te doen.”

Sandy heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschappen: Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA), Nederlandse Vereniging voor Procesrecht.

Deel deze pagina via

Direct contact met Sandy Gadellaa

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.