Coby van den Berg | TNO

Met zijn instelling en werkwijze is hij met zijn team Fiorens een voorbeeld van een “kan-wel jurist” in optima forma.

TNO -en dan met name het team Arbeidszaken HR- heeft met Edwin en zijn collega’s van Fiorens inmiddels een langdurige werkrelatie op interim-basis, die heel goed bevalt. De enorme ervaring van Edwin is daarbij een belangrijke factor. Daarbij is hij gewoon een prettig mens om mee samen te werken.

De professionele en heldere adviezen over arbeidsjuridische en daaraan gerelateerde vraagstukken die Edwin en zijn team geven, zijn buitengewoon helder en waardevol. We schakelen Edwin in voor diverse arbeidsrechtelijke en arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken, reorganisaties, overnames en outsourcingen. Edwin weet in zijn advisering en ondersteuning een goede mix aan te brengen tussen de juridische context en praktische toepassing. Hij werkt oplossingsgericht, maar wel met oog voor de juridische mogelijkheden en onmogelijkheden. Met zijn instelling en werkwijze is hij met zijn team Fiorens een voorbeeld van een “kan-wel jurist” in optima forma

Coby van den Berg

Hoofd Arbeidszaken

11 november 2020

Fiorens voor VSL

Lydia de Koning | VSL

Edwin beschikt over een brede kennis en ervaring [...] en zal ook uit zichzelf komen met adviezen zoals nu met de nieuwe privacywetgeving

Edwin Werner is een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. In de afgelopen jaren heeft hij, en nog steeds, VSL op een zeer professionele wijze geadviseerd in diverse arbeidsjuridische trajecten. Dit betrof advies bij wetswijzigingen en individuele cases.
Deze werkzaamheden liepen o.a. uiteen van het opstellen van documenten tot het behandelen van ontslagzaken zowel richting kantonrechter, UVW als via vaststellingsovereenkomsten.

Edwin beschikt over een brede kennis en ervaring en is zeer goed op de hoogte van wat er bij VSL speelt en zal ook uit zichzelf komen met adviezen zoals nu met de nieuwe privacywetgeving.
Op dit moment volg ik een op maat gemaakte cursus arbeidsrecht bij Fiorens en dit is een prima cursus om weer helemaal up-to-date te zijn. In deze cursus worden de laatste ontwikkelingen doorgenomen waarin ook ingezoomd wordt op wat er speelt bij VSL.

Lydia de Koning

HRM Personeelsadviseur

23 februari 2018

Harriët Verkleij | RONT Management Consultants

Wat ik zo fijn vind is dat hij altijd snel reageert en zeer to the point is, geen overbodige (dure) frutsels.

Ik heb al diverse malen een beroep op Edwin/Fiorens gedaan in verband met arbeidsrechtelijke vragen voor ons bedrijf. Wat ik zo fijn vind is dat hij altijd snel reageert en zeer to the point is, geen overbodige (dure) frutsels. Bovendien in begrijpelijke taal, zijn advies is direct toepasbaar. Ik ben daar altijd erg mee geholpen.

Harriët Verkleij

Senior Consultant / Manager Bedrijfsvoering

15 december 2017

Nina Dijksterhuis | Right Management Nederland

Zelden zo'n professioneel, positief en betrokken persoon meegemaakt.

“Zelden zo’n professioneel, positief en betrokken persoon meegemaakt. Edwin is zeer intelligent, to the point en kan uitstekend met mensen omgaan. Hij denkt vanuit de organisatie zonder daarbij het menselijke karakter uit het oog te verliezen. De meest complexe materie weet hij in ‘Jip en Janneke’ taal op papier te zetten en over te brengen op anderen. Hij inspireert mensen door zijn rustige uitstraling en toegankelijke houding. Met deze manier van werken heeft hij vele dingen voor mekaar gekregen waar anderen zeker gefaald hadden. Ik heb hem dan ook met lede ogen zien vertrekken per juni. Ik wens ieder willekeurig bedrijf Edwin toe omdat hij, puur vanuit wie hij als mens is, een echte aanwinst is! Woorden die hem typeren zijn: expertise, strategisch, overtuigingskracht, integer, oprecht, no-nonsense, humor, resultaatgerichtheid.”

Nina Dijksterhuis

Human Resources Officer

7 augustus 2010

Saskia Hendriks-Klijnhout | Triskelion

Edwin onderscheidt zich van collega arbeidsjuristen doordat hij [...] nadrukkelijk ook oog heeft voor andere (bedrijfs-)belangen die spelen.

“Wij hebben Edwin Werner meerdere malen ingehuurd voor arbeidsjuridische ondersteuning. Dit betrof zowel grote trajecten (organisatieverandering, aanpassing van de arbeidsvoorwaarden) als individuele cases. De werkzaamheden betroffen o.a.: advies over plan van aanpak, advies over specifieke arbeidsjuridische vragen (collectief en individueel), opstellen van documenten, redigeren van documenten/adviesaanvragen en contact met gemachtigden, de rechtbank en het UWV.

Edwin onderscheidt zich van collega arbeidsjuristen doordat hij, naast uiteraard de juiste arbeidsjuridische kennis en ervaring, nadrukkelijk ook oog heeft voor andere (bedrijfs-)belangen die spelen. Dit maakt dat zijn rol niet is ‘doorgeven wat er in wetboeken staat’ maar juist inzoomen op hoe wij hiermee in de praktijk goed om gaan.

Edwin heeft door zijn manier van werken het vertrouwen van de HR afdeling en het MT weten te winnen. Dit laatste blijkt doordat er vanuit meerdere kanten in de organisatie regelmatig wordt gezegd: ‘Moeten we dit anders even aan Edwin vragen?’.”

Saskia Hendriks-Klijnhout

HR Manager en lid Management Team

10 maart 2012

Vincent Wolters | Right Management Nederland

...Edwin is een business partner die je kunt vertrouwen en waar je op kunt bouwen.”

“Edwin voorziet mij al jaren gevraagd en ongevraagd van juridisch advies. Zijn advies is altijd vakkundig, voorzien van de laatste jurisprudentie en toegepast op mijn organisatie. Wat ik op prijs stel is zijn persoonlijke benadering, gevoel voor context, snelheid van handelen en flexibiliteit. Edwin heeft mij op een aantal grote projecten van zowel juridisch als organisatie advies gediend tot volle tevredenheid. Kortom Edwin is een business partner die je kunt vertrouwen en waar je op kunt bouwen.”

Vincent Wolters

Director Operations & Human Resources

13 december 2011

Eric Boerma | Dirkzwager advocaten & notarissen

Ik denk dat de persoonlijkheid en capaciteiten van Edwin op veel plaatsen toegevoegde waarde zullen hebben.

“Edwin is als advocaat bij Dirkzwager werkzaam geweest, waarbij ik hem als patroon heb begeleid. Edwin was een scherpzinnig en betrokken advocaat die voor niets minder dan het volle pond ging. Edwin is kritisch, vooral waar het hemzelf betreft. Ik heb het altijd jammer gevonden dat Edwin een carrière stap buiten de advocatuur heeft willen maken. Tegelijkertijd paste de ambitie om zich ruimer te ontplooien ook wel weer bij Edwin. Ik denk dat de persoonlijkheid en capaciteiten van Edwin op veel plaatsen toegevoegde waarde zullen hebben. Uiteindelijk is het ook gewoon een aardige vent.”

Eric Boerma

Advocaat Arbeidsrecht/Bestuursvoorzitter

26 april 2013

Deel deze pagina via
Bekijk alle opdrachtgevers