Harriët Verkleij | RONT Management Consultants

Wat ik zo fijn vind is dat hij altijd snel reageert en zeer to the point is, geen overbodige (dure) frutsels.

Ik heb al diverse malen een beroep op Edwin/Fiorens gedaan in verband met arbeidsrechtelijke vragen voor ons bedrijf. Wat ik zo fijn vind is dat hij altijd snel reageert en zeer to the point is, geen overbodige (dure) frutsels. Bovendien in begrijpelijke taal, zijn advies is direct toepasbaar. Ik ben daar altijd erg mee geholpen.

Harriët Verkleij

Senior Consultant / Manager Bedrijfsvoering

Nina Dijksterhuis | Right Management Nederland

Zelden zo'n professioneel, positief en betrokken persoon meegemaakt.

“Zelden zo’n professioneel, positief en betrokken persoon meegemaakt. Edwin is zeer intelligent, to the point en kan uitstekend met mensen omgaan. Hij denkt vanuit de organisatie zonder daarbij het menselijke karakter uit het oog te verliezen. De meest complexe materie weet hij in ‘Jip en Janneke’ taal op papier te zetten en over te brengen op anderen. Hij inspireert mensen door zijn rustige uitstraling en toegankelijke houding. Met deze manier van werken heeft hij vele dingen voor mekaar gekregen waar anderen zeker gefaald hadden. Ik heb hem dan ook met lede ogen zien vertrekken per juni. Ik wens ieder willekeurig bedrijf Edwin toe omdat hij, puur vanuit wie hij als mens is, een echte aanwinst is! Woorden die hem typeren zijn: expertise, strategisch, overtuigingskracht, integer, oprecht, no-nonsense, humor, resultaatgerichtheid.”

Nina Dijksterhuis

Human Resources Officer

Saskia Hendriks-Klijnhout | Triskelion

Edwin onderscheidt zich van collega arbeidsjuristen doordat hij [...] nadrukkelijk ook oog heeft voor andere (bedrijfs-)belangen die spelen.

“Wij hebben Edwin Werner meerdere malen ingehuurd voor arbeidsjuridische ondersteuning. Dit betrof zowel grote trajecten (organisatieverandering, aanpassing van de arbeidsvoorwaarden) als individuele cases. De werkzaamheden betroffen o.a.: advies over plan van aanpak, advies over specifieke arbeidsjuridische vragen (collectief en individueel), opstellen van documenten, redigeren van documenten/adviesaanvragen en contact met gemachtigden, de rechtbank en het UWV.

Edwin onderscheidt zich van collega arbeidsjuristen doordat hij, naast uiteraard de juiste arbeidsjuridische kennis en ervaring, nadrukkelijk ook oog heeft voor andere (bedrijfs-)belangen die spelen. Dit maakt dat zijn rol niet is ‘doorgeven wat er in wetboeken staat’ maar juist inzoomen op hoe wij hiermee in de praktijk goed om gaan.

Edwin heeft door zijn manier van werken het vertrouwen van de HR afdeling en het MT weten te winnen. Dit laatste blijkt doordat er vanuit meerdere kanten in de organisatie regelmatig wordt gezegd: ‘Moeten we dit anders even aan Edwin vragen?’.”

Saskia Hendriks-Klijnhout

HR Manager en lid Management Team

Vincent Wolters | Right Management Nederland

...Edwin is een business partner die je kunt vertrouwen en waar je op kunt bouwen.”

“Edwin voorziet mij al jaren gevraagd en ongevraagd van juridisch advies. Zijn advies is altijd vakkundig, voorzien van de laatste jurisprudentie en toegepast op mijn organisatie. Wat ik op prijs stel is zijn persoonlijke benadering, gevoel voor context, snelheid van handelen en flexibiliteit. Edwin heeft mij op een aantal grote projecten van zowel juridisch als organisatie advies gediend tot volle tevredenheid. Kortom Edwin is een business partner die je kunt vertrouwen en waar je op kunt bouwen.”

Vincent Wolters

Director Operations & Human Resources

Coby van den Berg | TNO

Zijn heldere en professioneel-kritische adviezen hebben veel waarde, juist ook door zijn toegankelijke, klantgerichte opstelling.

“Edwin verricht inmiddels al een ruim 1,5 jaar werkzaamheden op interimbasis voor het team Arbeidszaken HR Corporate van TNO. Hij versterkt het team op het gebied van diverse arbeidsrechtelijke vraagstukken, vooral gericht op reorganisaties, in- en outsourcingen en verhuizingen. Ik heb Edwin leren kennen als een professionele en prettige collega, die zijn vak verstaat en de klanten op juiste wijze weet te ondersteunen. Zijn heldere en professioneel-kritische adviezen hebben veel waarde, juist ook door zijn toegankelijke, klantgerichte opstelling.”

Coby van den Berg

Hoofd Arbeidszaken

Eric Boerma | Dirkzwager advocaten & notarissen

Ik denk dat de persoonlijkheid en capaciteiten van Edwin op veel plaatsen toegevoegde waarde zullen hebben.

“Edwin is als advocaat bij Dirkzwager werkzaam geweest, waarbij ik hem als patroon heb begeleid. Edwin was een scherpzinnig en betrokken advocaat die voor niets minder dan het volle pond ging. Edwin is kritisch, vooral waar het hemzelf betreft. Ik heb het altijd jammer gevonden dat Edwin een carrière stap buiten de advocatuur heeft willen maken. Tegelijkertijd paste de ambitie om zich ruimer te ontplooien ook wel weer bij Edwin. Ik denk dat de persoonlijkheid en capaciteiten van Edwin op veel plaatsen toegevoegde waarde zullen hebben. Uiteindelijk is het ook gewoon een aardige vent.”

Eric Boerma

Advocaat Arbeidsrecht/Bestuursvoorzitter

Deel deze pagina via
Bekijk alle opdrachtgevers