Martijn is advocaat sinds 1995. Hij heeft ruime ervaring in het adviseren van en procederen voor verschillende organisaties, met name in het midden- en kleinbedrijf. Maar ook particulieren weten hem goed te vinden. Die ervaring betreft arbeidsrecht in ruime zin – arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, ontslag, reorganisatie, ziekte, medezeggenschap – alsook handelsrecht en huurrecht. Martijn schept er veel bevrediging in om juridische vraagstukken samen met zijn opdrachtgevers op te lossen: wat wil zijn gesprekspartner nu écht en hoe kan ik daarbij helpen? Alleen dan kom je snel tot de beste oplossingen. 

Martijn heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit en recentelijk (juni 2019) heeft hij de Grotius opleiding Onderneming en Aansprakelijkheid succesvol afgerond. Daarnaast is hij bestuurslid van ondernemingsvereniging OVSV in de Stichtse Vecht.

“Wetten en regels bieden altijd een passende oplossing. Ook als dat niet zo lijkt.”

Martijn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: arbeidsrecht, ondernemingsrecht en verbintenissenrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschap: Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA)

 

logo Vereniging voor Arbeidsrecht

Deel deze pagina via

Direct contact met Martijn Meesters

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.