Sinds enige tijd staat de vacature advocaat arbeidsrecht bij Fiorens open. Het blijkt niet eenvoudig om de kandidaat te vinden die echt goed past bij hoe wij de arbeidsrechtpraktijk vorm geven. En daarom organiseert Fiorens vanaf morgen: speeddaten, voor kandidaten e?n geïnteresseerden.

Wanneer iemand twijfelt om te komen solliciteren, dan kan een laagdrempelige kennismaking via een speeddate dat wellicht wegnemen. En een goede klik voel je meteen.

Fiorens is op zoek naar een advocaat arbeidsrecht om in de groeiende vraag te voorzien. “Ons kantoor groeit en het klantenbestand breidt uit”. Zegt Edwin Werner in de wervingsvideo die wij half november online plaatsten. Het blijkt lastig om een goede match te vinden. “Wij hebben een mooi kantoor met aansprekende cliënten. Mensen zijn nog wel eens verrast als zij horen wat voor mooie zaken wij eigenlijk doen”. De beeldvorming speelt daarbij een belangrijke rol: “Helaas blijkt in de praktijk dat wij als klein advocatenkantoor een achterstand hebben op de arbeidsmarkt. Een wat groter kantoor lijkt op het eerste oog toch meer zekerheid te bieden, met als bijna vanzelfsprekend aantrekkelijk werk en meer ruimte voor ontwikkeling. Dat is volgens mij, zeker in ons geval, echt volledig onterecht!”.

Lees meer over de vacature advocaat arbeidsrecht en het online speeddaten >

 

Deel deze publicatie via
Terug naar het overzicht