Edwin is gespecialiseerd in arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Hij heeft als advocaat en als interim-jurist bij grote organisaties veel ervaring opgedaan met het adviseren van en procederen voor werkgevers, ondernemingsraden en werknemers rondom reorganisaties, arbeidsvoorwaarden en ontslag. Daarnaast adviseert hij ook (ex)medewerkers over de juridische en fiscale aspecten bij de stap naar een nieuwe baan of het zelfstandig ondernemerschap.

Edwin studeerde Nederlands recht en Notarieel recht en was tot 2009 advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor (250 medewerkers). Vanaf 2010 adviseert hij vanuit Fiorens met name zakelijke klanten bij arbeidsrechtelijke projecten. Edwin wordt door klanten gekenmerkt als een inhoudelijk sterk, pragmatisch en intelligent advocaat, met een groot inzicht in organisatorische verhoudingen.

Edwin heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd: arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschappen: Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA), Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Midden-Nederland (VAAMN) en Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA).

 

logo Vereniging voor Arbeidsrecht   logo Vereniging van Advocaten Amsterdam

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Deel deze pagina via

Direct contact met Edwin Werner

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.