Per 1 september 2021 hebben Fiorens en Gadellaa Advocatuur de handen ineen geslagen. Als oprichters van beide kantoren delen Sandy Gadellaa en Edwin Werner niet alleen de passie voor het arbeidsrecht, maar ook het plezier in het ondernemen en in de nauwe samenwerking met opdrachtgevers.

Wat ons verder bindt? Wij werken allebei graag aan het voorkomen van problemen. En als er toch problemen zijn, dan werken wij aan praktische oplossingen. Dat klinkt logisch, maar blijkt in de juridische praktijk zeker geen vanzelfsprekendheid. Een lange notitie is vaak niet nuttig, en adviezen zouden niet moeten leiden tot meer vragen dan antwoorden. Bovendien zijn onze opdrachtgevers op zoek naar wat er wél kan, in plaats van wat er niet kan.

Geen uitdaging is gelijk en geen werkomgeving is dezelfde. En dus is het nodig dat wij de wensen en de context van onze opdrachtgevers goed begrijpen. Daar zijn wij allebei goed in. Zo streven wij er elke keer weer naar om geen antwoorden te geven op vragen, maar oplossingen te bieden voor problemen, of nog liever: deze voorkomen.

Per 1 september 2021 werken wij gezamenlijk verder onder de naam Fiorens en bestaat ons ervaren team uit Sandy Gadellaa, Edwin Werner, Isabelle van der Lijn, Ivo Barends en Bente Scheepvaart.


Per 1 september 2021 is ook het adres van Fiorens gewijzigd: Soestdijkseweg Zuid 246, 3721 AK Bilthoven. Onze telefoonnummers en andere contactgegevens zijn gelijk gebleven.

Deel deze publicatie via
Terug naar het overzicht