Isabel Pouw | Kinderopvang Purmerend/Deel! Shared service center

Waar andere advocaten [...] denken in belemmeringen en onmogelijkheden, is Karen juist zeer oplossingsgericht en kijkt juist naar de mogelijkheden.

“Wij werken als Stichting Kinderopvang en Deel! shared service center al jaren naar volle tevredenheid samen met Karen Beijerman. Karen adviseert en ondersteunt ons op arbeidsrechtelijk gebied bij uiteenlopende organisatieontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld het oprichten van nieuwe bv’s en het uitvoeren van reorganisaties. Maar ook bij het invoeren van arbeidsrechtelijke wijzigingen en individuele cases adviseert zij ons.

Waar andere advocaten en juristen nog wel eens kunnen denken in belemmeringen en onmogelijkheden, is Karen juist zeer oplossingsgericht en kijkt juist naar de mogelijkheden. Daarbij verliest zij de juridische kaders en risico’s niet uit het oog. Karen is een prettige sparringpartner die zich goed kan verplaatsen in de belangen van haar klant, zij is uiterst flexibel en zorgt dat ze altijd goed bereikbaar is.”

Isabel Pouw

Manager HRM Kinderopvang Purmerend / Deel! Shared service center,

Nina Dijksterhuis | Right Management Nederland

Zelden zo'n professioneel, positief en betrokken persoon meegemaakt.

“Zelden zo’n professioneel, positief en betrokken persoon meegemaakt. Edwin is zeer intelligent, to the point en kan uitstekend met mensen omgaan. Hij denkt vanuit de organisatie zonder daarbij het menselijke karakter uit het oog te verliezen. De meest complexe materie weet hij in ‘Jip en Janneke’ taal op papier te zetten en over te brengen op anderen. Hij inspireert mensen door zijn rustige uitstraling en toegankelijke houding. Met deze manier van werken heeft hij vele dingen voor mekaar gekregen waar anderen zeker gefaald hadden. Ik heb hem dan ook met lede ogen zien vertrekken per juni. Ik wens ieder willekeurig bedrijf Edwin toe omdat hij, puur vanuit wie hij als mens is, een echte aanwinst is! Woorden die hem typeren zijn: expertise, strategisch, overtuigingskracht, integer, oprecht, no-nonsense, humor, resultaatgerichtheid.”

Nina Dijksterhuis

Human Resources Officer

Saskia Hendriks-Klijnhout | TNO Triskelion

Edwin onderscheidt zich van collega arbeidsjuristen doordat hij [...] nadrukkelijk ook oog heeft voor andere (bedrijfs-)belangen die spelen.

“Wij hebben Edwin Werner meerdere malen ingehuurd voor arbeidsjuridische ondersteuning. Dit betrof zowel grote trajecten (organisatieverandering, aanpassing van de arbeidsvoorwaarden) als individuele cases. De werkzaamheden betroffen o.a.: advies over plan van aanpak, advies over specifieke arbeidsjuridische vragen (collectief en individueel), opstellen van documenten, redigeren van documenten/adviesaanvragen en contact met gemachtigden, de rechtbank en het UWV.

Edwin onderscheidt zich van collega arbeidsjuristen doordat hij, naast uiteraard de juiste arbeidsjuridische kennis en ervaring, nadrukkelijk ook oog heeft voor andere (bedrijfs-)belangen die spelen. Dit maakt dat zijn rol niet is ‘doorgeven wat er in wetboeken staat’ maar juist inzoomen op hoe wij hiermee in de praktijk goed om gaan.

Edwin heeft door zijn manier van werken het vertrouwen van de HR afdeling en het MT weten te winnen. Dit laatste blijkt doordat er vanuit meerdere kanten in de organisatie regelmatig wordt gezegd: ‘Moeten we dit anders even aan Edwin vragen?’.”

Saskia Hendriks-Klijnhout

HR Manager en lid Management Team

Vincent Wolters | Right Management Nederland

...Edwin is een business partner die je kunt vertrouwen en waar je op kunt bouwen.”

“Edwin voorziet mij al jaren gevraagd en ongevraagd van juridisch advies. Zijn advies is altijd vakkundig, voorzien van de laatste jurisprudentie en toegepast op mijn organisatie. Wat ik op prijs stel is zijn persoonlijke benadering, gevoel voor context, snelheid van handelen en flexibiliteit. Edwin heeft mij op een aantal grote projecten van zowel juridisch als organisatie advies gediend tot volle tevredenheid. Kortom Edwin is een business partner die je kunt vertrouwen en waar je op kunt bouwen.”

Vincent Wolters

Director Operations & Human Resources

Peter Milovic | Milovic Associates

Ik kan iedereen de diensten, de scherpte, de kwaliteiten en de degelijkheid van Karen Beijerman ten zeerste aanraden.

“Vrijwel mijn hele beroepsleven werk ik al samen met advocaten; doorgaans heb ik daar vrijwel altijd goede herinneringen aan overgehouden: over de hele linie wordt bijna altijd goed werk afgeleverd.

Er zijn echter uitzonderingen op die regel, maar dan in een nog verder overstijgende zin. Karen Beijerman is een dergelijke uitzondering: vlijmscherp, op het scherpst van de snede, staat je bij met wijze raad en daad, weet je te bedaren (wat in het geval van ondergetekende wel eens nodig is) (!), weet je als cliënt te wijzen op de zaken die op x moment even nodig zijn, werkt hard en zeer, zeer degelijk. Boven dat alles geldt echter nog één ding: een weergaloze bereikbaarheid. Karen is er gewoon altijd voor je. Niets kantoortijden, niets moeilijk bereikbaar. Tel daarbij op een geweldige portie humor en je hebt gewoon een hele, hele goede advocaat voor je.

Ik kan iedereen de diensten, de scherpte, de kwaliteiten en de degelijkheid van Karen Beijerman ten zeerste aanraden.”

Peter Milovic

Coby van den Berg | TNO

Zijn heldere en professioneel-kritische adviezen hebben veel waarde, juist ook door zijn toegankelijke, klantgerichte opstelling.

“Edwin verricht inmiddels al een ruim 1,5 jaar werkzaamheden op interimbasis voor het team Arbeidszaken HR Corporate van TNO. Hij versterkt het team op het gebied van diverse arbeidsrechtelijke vraagstukken, vooral gericht op reorganisaties, in- en outsourcingen en verhuizingen. Ik heb Edwin leren kennen als een professionele en prettige collega, die zijn vak verstaat en de klanten op juiste wijze weet te ondersteunen. Zijn heldere en professioneel-kritische adviezen hebben veel waarde, juist ook door zijn toegankelijke, klantgerichte opstelling.”

Coby van den Berg

Hoofd Arbeidszaken

Eric Boerma | Dirkzwager advocaten & notarissen

Ik denk dat de persoonlijkheid en capaciteiten van Edwin op veel plaatsen toegevoegde waarde zullen hebben.

“Edwin is als advocaat bij Dirkzwager werkzaam geweest, waarbij ik hem als patroon heb begeleid. Edwin was een scherpzinnig en betrokken advocaat die voor niets minder dan het volle pond ging. Edwin is kritisch, vooral waar het hemzelf betreft. Ik heb het altijd jammer gevonden dat Edwin een carrière stap buiten de advocatuur heeft willen maken. Tegelijkertijd paste de ambitie om zich ruimer te ontplooien ook wel weer bij Edwin. Ik denk dat de persoonlijkheid en capaciteiten van Edwin op veel plaatsen toegevoegde waarde zullen hebben. Uiteindelijk is het ook gewoon een aardige vent.”

Eric Boerma

Advocaat Arbeidsrecht/Bestuursvoorzitter

Alice van den Berge | QHSE Professionals

Karen is een zeer kundig advocaat. Karen is alert, snel en komt afspraken na.

“Karen is een zeer kundig advocaat. Ze is alert, snel en komt afspraken na. Met haar kennis en ervaring heeft ze mij enorm goed geholpen. Daarnaast is Karen een prettig persoon die zeer klantgericht werkt met oprechte aandacht en interesse.”

Alice van den Berge

Deel deze pagina via
Bekijk alle opdrachtgevers