Karen is gespecialiseerd in arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Sinds januari 2006 is zij werkzaam als arbeidsrechtadvocaat, voor werkgevers, werknemers, bestuurders en ondernemingsraden uit uiteenlopende branches.

Haar cliënten kenmerken haar als zeer klantgericht en oplossingsgericht, en waarderen haar om haar praktische, heldere advisering.

Karen was in de periode van begin 2006 tot eind 2013 werkzaam als advocaat bij achtereenvolgens Dirkzwager Advocaten & Notarissen en Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat, en is sinds december 2013 verbonden aan Fiorens.

In december 2011 heeft Karen de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie met succes afgerond. Van februari 2008 tot medio 2013 nam zij zitting in eerst het Dagelijks Bestuur en vervolgens de Raad van Toezicht van de Stichting Jonge Balie Nederland.

Karen is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Beroepsvereniging voor Medezeggenschapsprofessionals (BVMP).

Deel deze pagina via

Direct contact met Karen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.